EYE4DOGS

Klachten en garantie


Garantie

Mocht u een kapot of ondeugdelijk artikel van ons hebben ontvangen, dan kunt u beroep doen op de wettelijke garantie.  U kunt ons dit per e-mail of telefonisch melden. We nemen vervolgens binnen een week contact met u op en dan wordt er een passende oplossing gezocht (reparatie, vervangend artikel of (een deel van het) geld terug mocht dit niet mogelijk zijn). Als een artikel kapot aankomt dan moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling gemeld worden.  Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden.

 

Onder de garantie vallen niet:

-Barstjes en oneffenheden in de gebruikte edelstenen die de steen van nature vertoont.

-Gebreken en beschadigingen die zijn ontstaan door oneigenlijk gebruik.

-Defecten en slijtage welke te verwachten zijn bij normaal gebruik.

-Door de consument zelf aangebrachte veranderingen, aanpassingen of bewerkingen aan het product.

-Beschadiging door opzet, zeer intensief  of verkeerd gebruik,  of door nalatige verzorging en onderhoud.

-Verkleuring

-Beschadigingen aan de EM-X keramische kralen en edelstenen.

-Bijt- en knaagschade aan de anti-tekenbanden en combibanden.

 

De EM-X kralen die wij in onze banden verwerken zijn gemaakt van keramiek en het kan natuurlijk altijd gebeuren dat tijdens het dragen of gebruik van de band er iets gebeurt waardoor er een kraal kapot gaat. Denk hiervoor bijvoorbeeld o.a. aan honden die met elkaar spelen, honden die krabben in hun nek en met een nagel achter een EM-X  kraal blijven hangen, een antitekenband die tijdens het wandelen met de hond klem komt te zitten onder de normale halsband waardoor er een kraal knapt, etc. In al onze banden verwerken wij echter altijd meer dan genoeg EM-X kralen, dus mocht bovenstaande gebeuren zal het ontbreken van een aantal kralen geen effect hebben op de werking van de banden.

 

Wij kunnen niet garanderen dat onze antitekenbanden uw hond 100% vrij houden van teken en vlooien. (Dit geldt voor alle anti tekenproducten die er op de Nederlandse markt worden aangeboden, ook voor producten die chemicaliën bevatten)

 

Voor een optimale en duurzame werking van edelstenen  is het belangrijk om ze goed te verzorgen door ze regelmatig op te laden en te reinigen. Fel zonlicht en heel hoge en lage temperaturen kunnen beter vermeden worden. Ook zijn er bepaalde stenen die bijvoorbeeld niet tegen water kunnen.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om ons dit kenbaar te maken door te mailen naar info@eye4dogs.nl

Bellen kan natuurlijk ook.