EYE4DOGS

Edelsteenwater, edelsteenolie en anti-tekenolie


Edelsteenwater


Het gebruik van edelsteenwater bij honden.

 

Getrommelde Bergkristal wordt niet alleen gebruikt om andere edelstenen mee op te laden, maar is ook uitermate geschikt om edelsteenwater mee te maken. Het vermogen van water om energie te absorberen en informatie te kopiëren is in de homeopathie al heel lang bekend en wordt daar dan ook uitgebreid toegepast. Door edelstenen aan water toe te voegen maak je van dit vermogen ook gebruik. Het water zal de energie van de edelstenen absorberen, en door dit water te drinken maak je hier op een krachtige manier gebruik van. De meeste honden vinden het drinken van edelsteenwater heerlijk en dat maakt het gebruik van dit water voor honden heel geschikt.

Geef de hond in het begin de keuze uit twee waterbakken, één met edelsteenwater en één met gewoon kraanwater. Hoewel de meeste honden het edelsteenwater prefereren, kan het voorkomen dat de hond liever gewoon water drinkt.  Vaak is de reden daarvan dat het iets te heftig voor de hond is en de hond dan instinctief voor het gewone water zal kiezen. Door te beginnen met een klein beetje edelsteenwater te mengen met het gewone water kan de hond er rustig aan wennen.

 

Voordelen van het drinken van edelsteenwater.

 

-Het drinken van Bergkristalwater brengt het lichaam van de hond in balans waardoor het   immuunsysteem  en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

-Bergkristalwater is uitermate geschikt als krachtige reiniging en zuivert het lichaam.

-Helpt bij wagen- en zeeziekte.

-Goed na veel medicijngebruik.

-Draagt de hond een edelsteen aan zijn halsband dan zal het drinken van Bergkristalwater de werking   van   de edelsteen versterken.

-Heeft een positieve werking op ontstekingen, allergische reacties en huiduitslag.

 

 

Naast het gebruik van alleen Bergkristal  hebben we ook nog een drietal  krachtige combinaties voor het maken van edelsteenwater.

De eerste combinatie is een mix van Bergkristal met Amethist met als extra's ten opzichte van alleen Bergkristalwater:

-Kalmeert de zenuwachtige hond.

-Helpt bij jeuk.

 

 

De tweede combinatie is een mix van Bergkristal met Rozenkwarts met als extra's ten opzichte van alleen Bergkristalwater:

-Helpt bij angst en stress.

-Vergemakkelijkt het alleen zijn.

-Kan goed helpen bij dominante honden.

 

De derde combinatie is een mix van Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist. Deze drie stenen bij elkaar, De Gouden Driehoek genoemd, versterken elkaars werking/energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap.

 

 

Zelf edelsteenwater maken.

 

Edelsteenwater is heel gemakkelijk zelf te maken en de steentjes kunnen steeds weer opnieuw gebruikt worden.

Gebruik een glazen fles of waterkan en plaats de eerst afgespoelde en dus gereinigde Bergkristal steentjes in de fles. Schenk er net zoveel water op dat de steentjes onder water staan. Dit kan bronwater zijn maar er mag ook gewoon kraanwater gebruikt worden, het water hier in Nederland is schoon en goed van kwaliteit.

Laat dit water de eerste keer 24 uur staan waardoor de energie van de steentjes door het water kan worden opgenomen. Vul de fles nu af met water en laat nog een uurtje staan. Het water is nu klaar voor gebruik en kan voorzichtig, zodat de steentjes in de fles achterblijven, in de waterbak van de hond worden geschonken.

Zorg dat er een klein beetje water in de fles of waterkan achterblijft en vul het water weer aan. Door het kopiërend vermogen van water is dit water na een uurtje weer te gebruiken.

Plaats de fles op een lichte koele plek, bij voorkeur een vensterbank, niet in de zon en niet in de buurt van electrische apparaten of stopcontacten. Het water is uiteraard beperkt houdbaar en moet binnen 48 uur gebruikt worden.


Bergkristal voor het maken van edelsteenwater en het opladen van edelstenen.

Oplaadmix van getrommeld Bergkristal, te gebruiken voor het opladen van de edelstenen die zijn verwerkt in onze combi- en edelsteenbanden en voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De oplaadstenen worden (verpakt per 50 gram of 100 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

Combinatie De Gouden Driehoek voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Bergkristal met Amethist en Rozenkwarts, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 75 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 8,50

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

Combinatie van Bergkristal met Rozenkwarts voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Bergkristal met Rozenkwarts, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 50 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

Combinatie van Bergkristal met Amethist voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Bergkristal met Amethist, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 50 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

Aquamarijn voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Aquamarijn, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 50 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

-Aquamarijnwater kan gebruikt worden om te drinken of om ontstoken ogen mee te deppen.

-Door het drinken van aquamarijnwater worden alle organen versterkt.

-Helpt bij allergische klachten.

-Kalmeert een overactief immuunsysteem.

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

EYE4DOGS

Edelsteenolie


De edelsteenolie die wij verkopen is door onze edelsteen/aromatherapeute zelf gemaakt en ontwikkeld. Na veel testen zijn er door gebruik te maken van verschillende type edelstenen een aantal heerlijke oliën gemaakt op basis van zuivere amandel en jojoba olie. Vervolgens zijn deze  verrijkt met 100% natuurlijke etherische oliën die de werking van de edelstenen ondersteunen en vitamines B en E. Vitamine B houdt het vocht vast en voorkomt zo uitdroging van de huid en vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en zorgt ervoor dat de olie langer bewaard kan worden. De edelsteentjes waarmee onze olie wordt gemaakt zijn eerst goed gereinigd en dan met behulp van zon, volle maan en bergkristal optimaal opgeladen. Dit zorgt voor een hoge trillingswaarde van de steentjes die dit weer afgeven aan de olie. Om dit proces vast te houden leveren wij in ieder flesje een edelsteentje mee waarvan de olie is gemaakt. Deze fijne oliën zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor diverse klachten van uw hond, maar ook voor uzelf is dit een heerlijk product. Edelsteenolie kan worden gebruikt voor massage of aangebracht worden op plekken die wat meer aandacht nodig hebben.


Aquamarijn edelsteenolie

Flesje edelsteenolie inh. 10ml op basis van zuivere amandel en jojoba olie, verrijkt met 100% natuurlijke etherische olie van Lavendel, inclusief Aquamarijn steentje.

Toepassing bij dieren(1 of 2 druppels):

Jeukende plekken - plek 2x daags inmasseren

Insectenbeten - 2x daags inmasseren

Huidproblemen zoals allergieën en eczeem - plek 2x daags inmasseren

 

Toepassing bij mensen(1 of 2 druppels):

Allergieën - plek 2x daags inmasseren

Hoofdpijn en voorhoofdsholte ontsteking - voorhoofd en slapen 2x daags inmasseren

Spierspanning met name in de nek - nek 2x daags inmasseren

Oorpijn - watje met een olie in het oor

Ademhalingswegen - borst  2x daags inmasseren

Ontstekingen keelgebied - 2x daags inmasseren

 

 

€ 8,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

Aventurijn edelsteenolie

Flesje edelsteenolie inh. 10ml op basis van zuivere amandel en jojoba olie, verrijkt met 100% natuurlijke etherische oliën van ceder en lavendel, inclusief Aventurijn steentje.

Toepassing bij dieren( 1 of 2 druppels):

Angst en nervositeit - voetzooltjes zachtjes inmasseren

Huidirritatie gepaard gaande met jeuk - plek 2x daags inmasseren

Insectenbeten - inmasseren

Als massage olie bij bijvoorbeeld ouder wordende honden

Toepassing bij mensen(1 of 2 druppels):

Stress en onrust - handen inmasseren

Slechte doorbloeding, spataderen, huiduitslag of huidirritatie, jeuk, eczeem - dagelijks inmasseren

Slaapstoornissen - voor het slapen de slapen inmasseren

Edelsteen olie met Aventurijn is verder ontstekingsremmend en ondersteunt het helen van wondjes

€ 8,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

Amethist edelsteenolie

Flesje edelsteenolie inh. 10ml op basis van zuivere amandel en jojoba olie, verrijkt met 100% natuurlijke etherische oliën van geranium en pepermunt, inclusief Amethist steentje.

Toepassing bij dieren(1 of 2 druppels):

Ontspanning - voetzooltjes en/of uiterste puntje van de oren zachtjes inmasseren

Stukgekrabde huid door vlooienallergie - inmasseren rond de wond en wanneer de wond dicht is voorzichtig over de wond

Huidproblemen zoals verwondingen, (chronische)huidontstekingen, abcessen, etc - zie hierboven

Jeukende plekken - plek 2x daags inmasseren

Artritis - pijnlijke plek inmasseren

Toepassing bij mensen(1 of 2 druppels):

Reumatische klachten - pijnlijke plekken inmasseren

Vastzittende spieren - 2x daags inmasseren

Hoofdpijn en migraine - voorhoofd en slapen 2x daags inmasseren

Maagpijn veroorzaakt door spanning - 2x daags de maagstreek masseren

€ 8,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen

EYE4DOGS

Anti-tekenolie


100% natuurlijke anti-tekenolie op basis van jojoba olie, vitamine E en 9 soorten etherische oliën. De olie bevat geen chemicaliën of gif en de druppels zijn hypo allergeen en wordt aangebracht op de vacht. Door de juiste verdunning van de etherische oliën is de werking optimaal, wordt de olie goed verdragen en is veilig in gebruik voor honden en pups vanaf 6 weken. Wanneer de hond aan de vacht likt kan dit geen kwaad, maar om veel likken te voorkomen kunnen de druppels het beste vlak voor de wandeling aangebracht worden. Een fikse regenbui heeft geen invloed op de werking en wanneer de hond graag zwemt, kan dat 12 uur na de eerste keer aanbrengen van de olie op de vacht.

 • Gebruik de druppels 2x per week vlak voor de wandeling.
 • Afhankelijk van de grootte van de hond 2 tot 5 druppels in de handen wrijven en vervolgens de handen door de vacht halen.( kleine hondjes 2 druppels, middelgrote honden 3 druppels en grote rassen 5 druppels)
 • Besteed extra aandacht aan de kraag, staartaanzet, puntje van de oren en de liezen.
 • De druppels zijn volkomen veilig voor mens, hond en de natuur.
 • In tijden van heftige teek explosies de dosering eventueel verhogen naar 3-6 druppels per keer en de frequentie opvoeren naar 3-5 keer per week.
 • Volkomen veilig te gebruiken als extra ondersteuning in combinatie met onze antitekenbanden met keramische em-x kralen.
 • Let op! Vermijd contact met de ogen, alleen voor uitwendig gebruik, buiten bereik van kinderen houden en door het gebruik van citrusoliën en tea tree niet geschikt voor katten.
 • Ingrediënten: Jojoba olie, Vitamine E en 9 soorten etherische oliën
 1. Citronella (Cymbopogon winterianus)
 2. Atlas ceder (Cedrus atlantica)
 3. Lavendel (Lavender)
 4. Patchouli (Pogostemon cablin),
 5. Pepermunt (Mentha piperita)
 6. Ylang Ylang (Uona odorantissima)
 7. Citroen (Citrus limonum)
 8. Kruidnagel (Syzygium Aromaticum)
 9. Tea tree ( Melaleuca alternifolia)

 


Anti-teek olie 10ml

Pipetflesje inhoud 10ml 100% natuurlijke anti-tekenolie op basis van Jojoba olie, vitamine E en 9 soorten etherische oliën.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:3-5 werkdagen