EYE4DOGS

Edelsteenwater


Het gebruik van edelsteenwater bij honden.

 

Getrommelde Bergkristal wordt niet alleen gebruikt om andere edelstenen mee op te laden, maar is ook uitermate geschikt om edelsteenwater mee te maken. Het vermogen van water om energie te absorberen en informatie te kopiëren is in de homeopathie al heel lang bekend en wordt daar dan ook uitgebreid toegepast. Door edelstenen aan water toe te voegen maak je van dit vermogen ook gebruik. Het water zal de energie van de edelstenen absorberen, en door dit water te drinken maak je hier op een krachtige manier gebruik van. De meeste honden vinden het drinken van edelsteenwater heerlijk en dat maakt het gebruik van dit water voor honden heel geschikt.

Geef de hond in het begin de keuze uit twee waterbakken, één met edelsteenwater en één met gewoon kraanwater. Hoewel de meeste honden het edelsteenwater prefereren, kan het voorkomen dat de hond liever gewoon water drinkt.  Vaak is de reden daarvan dat het iets te heftig voor de hond is en de hond dan instinctief voor het gewone water zal kiezen. Door te beginnen met een klein beetje edelsteenwater te mengen met het gewone water kan de hond er rustig aan wennen.

 

Voordelen van het drinken van edelsteenwater.

 

-Het drinken van Bergkristalwater brengt het lichaam van de hond in balans waardoor het   immuunsysteem  en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

-Bergkristalwater is uitermate geschikt als krachtige reiniging en zuivert het lichaam.

-Helpt bij wagen- en zeeziekte.

-Goed na veel medicijngebruik.

-Draagt de hond een edelsteen aan zijn halsband dan zal het drinken van Bergkristalwater de werking   van   de edelsteen versterken.

-Heeft een positieve werking op ontstekingen, allergische reacties en huiduitslag.

 

 

Naast het gebruik van alleen Bergkristal  hebben we ook nog een drietal  krachtige combinaties voor het maken van edelsteenwater.

De eerste combinatie is een mix van Bergkristal met Amethist met als extra's ten opzichte van alleen Bergkristalwater:

-Kalmeert de zenuwachtige hond.

-Helpt bij jeuk.

 

 

De tweede combinatie is een mix van Bergkristal met Rozenkwarts met als extra's ten opzichte van alleen Bergkristalwater:

-Helpt bij angst en stress.

-Vergemakkelijkt het alleen zijn.

-Kan goed helpen bij dominante honden.

 

De derde combinatie is een mix van Bergkristal, Rozenkwarts en Amethist. Deze drie stenen bij elkaar, De Gouden Driehoek genoemd, versterken elkaars werking/energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap.

 

 

Zelf edelsteenwater maken.

 

Edelsteenwater is heel gemakkelijk zelf te maken en de steentjes kunnen steeds weer opnieuw gebruikt worden.

Gebruik een glazen fles of waterkan en plaats de eerst afgespoelde en dus gereinigde Bergkristal steentjes in de fles. Schenk er net zoveel water op dat de steentjes onder water staan. Dit kan bronwater zijn maar er mag ook gewoon kraanwater gebruikt worden, het water hier in Nederland is schoon en goed van kwaliteit.

Laat dit water de eerste keer 24 uur staan waardoor de energie van de steentjes door het water kan worden opgenomen. Vul de fles nu af met water en laat nog een uurtje staan. Het water is nu klaar voor gebruik en kan voorzichtig, zodat de steentjes in de fles achterblijven, in de waterbak van de hond worden geschonken.

Zorg dat er een klein beetje water in de fles of waterkan achterblijft en vul het water weer aan. Door het kopiërend vermogen van water is dit water na een uurtje weer te gebruiken.

Plaats de fles op een lichte koele plek, bij voorkeur een vensterbank, niet in de zon en niet in de buurt van electrische apparaten of stopcontacten. Het water is uiteraard beperkt houdbaar en moet binnen 48 uur gebruikt worden.


Bergkristal voor het maken van edelsteenwater en het opladen van edelstenen.

Oplaadmix van getrommeld Bergkristal, te gebruiken voor het opladen van de edelstenen die zijn verwerkt in onze combi- en edelsteenbanden en voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De oplaadstenen worden (verpakt per 50 gram of 100 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 5,95

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-3 werkdagen

Combinatie De Gouden Driehoek voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Bergkristal met Amethist en Rozenkwarts, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 75 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 8,50

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-3 werkdagen

Combinatie van Bergkristal met Rozenkwarts voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Bergkristal met Rozenkwarts, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 50 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 5,95

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-3 werkdagen

Combinatie van Bergkristal met Amethist voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Bergkristal met Amethist, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 50 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 5,95

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-3 werkdagen

Aquamarijn voor het maken van edelsteenwater.

Edelstenen mix van getrommeld Aquamarijn, te gebruiken voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De edelstenen worden (verpakt per 50 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

-Aquamarijnwater kan gebruikt worden om te drinken of om ontstoken ogen mee te deppen.

-Door het drinken van aquamarijnwater worden alle organen versterkt.

-Helpt bij allergische klachten.

-Kalmeert een overactief immuunsysteem.

€ 5,95

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-3 werkdagen