EYE4DOGS

Anti-tekenbanden


Anti-tekenbanden met 100% originele EM-X kralen

 

 Onze natuurlijke anti-tekenbanden worden gemaakt van oersterk Paracord (2mm of 4mm dik) en kralen (ook wel keramiek pijpjes genoemd), gemaakt van 100% echt EM-X keramiek.

EM-X keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) gefermenteerde klei.  Tijdens het bakken is de informatie(trilling) en energie van de EM micro organismen in de klei opgeslagen die deze daarna weer afgeeft aan zijn omgeving en zorgt voor meer harmonie en een verhoging van de natuurlijke weerstand van uw hond. De trilling wordt door teken en ook vlooien als zeer onprettig ervaren maar wordt door honden en mensen niet opgemerkt. De EM-X kralen zorgen ervoor dat uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups. Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van de hond terecht komt, maar een leuke geknoopte band met 100% veilige kralen.

 

Meer over de werking van EM-X  kralen                                

Gebruik en reinigen van uw anti-tekenband.

 • Wij werken uitsluitend met echte EM-X keramiek pijpjes(grijs).
 • EM-X keramiek pijpjes zijn nagenoeg onbegrensd bruikbaar en werkzaam.
 • Gemaakt van Paracord 2 of 4mm dik en leverbaar in ontelbare kleuren.
 • Geen druppels, tabletten of chemische banden.
 • Veilig en natuurlijk.
 • Geen verkleuring of beschadiging van de vacht.
 • De band mag gewoon nat worden, dus zwemmen is geen probleem.
 • Ook geschikt voor honden met allergieën en  pups.

          




Extra bestelinformatie:

Bij bestellen gelieve eerst de maat te kiezen (x small,small,medium,large, x large of xxlarge) waarbinnen de halsomtrek van uw hond valt ( zie hiervoor hoe meet ik de juiste halsomtrek?). Stel de halsomtrek van uw hond is 26cm, dan bestelt u het formaat small(21-30cm). Vermeld deze halsomtrek(in dit geval dus 26cm) tijdens het besteltraject in het witte vlak "opmerking over de bestelling" in de winkelwagen, dan zorgen wij dat u uw op maat gemaakte band zo spoedig mogelijk geleverd krijgt.

 

Al onze anti-tekenbanden worden op bestelling gemaakt, zijn leverbaar in 1 of 2 kleuren paracord naar keuze en zijn voorzien van extra steldraden.

Verder plaatsen we in een bepaalde bestelmaat altijd dezelfde hoeveelheid EM-X kralen. Heeft uw hond b.v. een halsomtrek van 31cm (Medium 31-40cm) dan komen er dezelfde hoeveelheid EM-X kralen in de band als bij een hond met een nekomvang van 40cm (ook een bestelmaat Medium 31-40cm). Omdat wij de banden precies op maat maken voor uw hond kan het dus zijn dat de verdeling van de EM-X kralen in de band anders is als afgebeeld op de voorbeeldfoto's op de website

 anti-tekenhalsbanden voor honden met em-x kralen

 

Indien u  een andere kleur paracord of edelsteen wilt als staat afgebeeld  in de webshop, kunt u dit aangeven door dit tijdens het bestellen in het witte vlak "opmerking over de bestelling" te vermelden.

 

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €49,00 en België vanaf €59,00



Anti-tekenband OD Groen Camo (actiemodel)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleur OD Groen Camo 40 incl. zwarte sluiting en metalen stoppers(Dit actiemodel is alleen in deze kleur verkrijgbaar)

€ 12,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Antitekenband Rainbow Special met gratis sleutelhanger met naam

Een vrolijke extra kleurige antitekenband voor het voorjaar en de zomermaanden, gemaakt van multicolor paracord 4mm dik in de speciale kleur RAINBOW. 

 De steldraden zijn afgewerkt met luxe metalen charms met gekleurde pootafdrukjes.

Als extra zit er bij deze antitekenband een gratis sleutelhanger met naam(bij bestellen de naam graag opgeven in het vakje opmerking)

 

 

 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Nina

Anti-tekenband  van 4mm paracord in de kleuren Desert Camo 26 met bijpassende kleur sluiting en 2 charms(pootafdrukjes) als stopper. 

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Cannes(rondgeknoopt)

Anti-tekenband van 4mm paracord rondgeknoopt in de kleur Blauw 11 en ZwartGrijs 5 met zilverkleurige metalen ringen, bijpassende kleur sluiting en 4 Charms (Hondenpootjes).  

€ 16,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Diva

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Paars 21 en  Roze 24  met bijpassende kleur sluiting en 2 charms als stopper. Deze exclusieve tekenband is v.v. extra zilverkleurige  ronde charms. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen en de toegevoegde charms 26cm bedragen.

€ 19,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Lilly (Anti-tekenband gecombineerd met edelsteen)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren okergeel 56 en Fox Orange 62 gecombineerd met een edelsteen naar keuze, bijpassende kleur sluiting en bronskleurige pootafdrukjes als stopper.

€ 18,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Regenboog

Anti-tekenband  van 4mm paracord in de kleuren regenboog 30 en blauw 11 met bijpassende kleur sluiting en 2 charms(gekleurde hondenpootjes) als stopper. 

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Basic

Een basic bandje! Soms heeft een bandje geen sieraadjes, charms of opsmuk nodig en is het gewoon mooi in alle eenvoud. Uitgevoerd in 4mm dik paracord in de prachtige kleur Dream Brown 51 maar natuurlijk ook leverbaar in één van onze andere beschikbare kleuren.

€ 13,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Geluksbandje (Anti tekenband gecombineerd met een Tijgeroog en een Bergkristal)

Geluksbandje voor uw hond! Gun uw hond deze prachtige anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Beige 4 en OD Groen 38 met echte EM-X kralen, waarin een Tijgeroog en een Bergkristal zijn verwerkt. Tijgeroog is een krachtige beschermsteen en de Bergkristal versterkt de werking van deze geluksbrenger nog eens extra. De in de band en aan de steldraden verwerkte charms van een  Klavertje Vier en twee Hoefijzers maken het bandje af. 

Nu met gratis hanger voor het baasje met een Rozenkwarts

€ 23,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Set Tina bestaande uit anti-tekenband Tina en armband met schuifsluiting

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren zwart 8 en paarsachtig rood 41 met zwarte sluiting en metalen charms als stoppers gecombineerd met armband in de kleur zwart 8  en v.v. schuifsluiting.(Bij bestellen graag de juiste polsomtrek vermelden in het vakje opmerkingen)

€ 25,90

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Levi (Anti-tekenband gecombineerd met edelsteen)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleur Zomermix 63 gecombineerd met edelsteen naar keuze, bijpassende kleur sluiting en zilverkleurige charms met pootafdrukjes als stopper.

€ 18,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Bali (Anti-tekenband gecombineerd met een edelsteen naar keuze en een bergkristal)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren zwart 8 en goud 35,afgewerkt met 2 charms(zwarte hondenpootjes) v.v. een edelsteen naar keuze en een bergkristal.  Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal.

€ 23,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Coffee (Anti-tekenband gecombineerd met een edelsteen naar keuze en een bergkristal)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de speciale kleur DipDye Coffee + Bruin 9 ,afgewerkt met 2 charms(bronskleurige pootafdrukjes) v.v. een edelsteen naar keuze en een bergkristal.  Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal.

€ 24,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Linda(Anti-tekenband gecombineerd met een edelsteen)

Mooie anti-tekenband gemaakt van 4mm  paracord afgebeeld in de kleur Zwart 8 met een edelsteen Turkoois (edelsteen is naar keuze). Incl. 2 luxe gekleurde charms in bijpassende kleur in de band verwerkt en met 2 zilverkleurige charms aan de steldraden.

Nu tijdelijk inclusief een sleutelhanger met naam(bij bestellen de naam graag opgeven in het vakje opmerking)

€ 21,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band de Gouden Driehoek Elisah (Anti-tekenband van 4mm paracord gecombineerd met unieke combinatie van 3 edelstenen, bergkristal, rozenkwarts en amethist)

Anti-tekenband  gemaakt van 4mm paracord gecombineerd met 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. 

€ 25,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band de Gouden Driehoek Belle (Anti-tekenband van 4mm paracord gecombineerd met unieke combinatie van 3 edelstenen, bergkristal, rozenkwarts en amethist) incl. gratis armband

Anti-tekenband  gemaakt van 4mm paracord gecombineerd met 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. Inclusief gratis armband voor het baasje

€ 25,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band de Gouden Driehoek Fire (Anti-tekenband van 4mm paracord gecombineerd met unieke combinatie van 3 edelstenen, bergkristal, rozenkwarts en amethist)

Anti-tekenband  gemaakt van 4mm paracord in een speciale kleur DipDye Fire +Golden Rot 58 gecombineerd met 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. 

€ 25,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Joy

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren zwart-rood 7 en goud 35 met bijpassende kleur sluiting en conische metalen stoppers.

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Dream Orange

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleur Dream Black 50 en Oranje 19 met bijpassende kleur sluiting en bronskleurige charms

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband model Sterre

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Magenta 55 en Roze Camo 23 met bijpassende kleur sluiting en bronskleurige hondenpootjes

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Sofia

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Mint 57 + Roze 24 ,v.v. 2 luxe charms in bijpassende kleur in de band verwerkt, bijpassende ronde sluiting en zilverkleurige metalen stoppers.

€ 16,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Puppypakket

Hoera een Pup

Gefeliciteerd met uw nieuwe pup en gezinslid!

Er komt in  de eerste  periode veel af op uw pup en gezin. Iedereen moet weer even zijn plekje vinden. Dit puppypakket helpt uw hondje om alle nieuwe indrukken te verwerken en zich hopelijk snel thuis te laten voelen in zijn of haar nieuwe huis.

Dit Puppypakket bevat:

 • Het eerste antitekenbandje(2mm paracord) met edelsteentje voor uw pup. De em-x kralen hebben een tekenwerende werking en zijn 100% natuurlijk en daarom ook veilig voor uw pup. In de bijgevoegde bijlage staat de uitleg over hoe deze band te verzorgen. Het edelsteentje is een Zwarte Agaat. Dit is een hele fijne steen voor puppy's die net bij hun nieuwe gezin zijn en afscheid hebben genomen van het vertrouwde nest. Zwarte agaat helpt namelijk heimwee te verminderen bij jonge dieren die net bij hun moeder weg zijn. Verder bevordert het de communicatie tussen de hond en zijn (nieuwe) baasje, wat goed van pas komt in deze eerste periode waarin jullie elkaar gaan leren kennen. Ook helpt deze steen de focus tijdens een (puppy)training te bewaren en de hond kalm en in balans te blijven.
 • Een armbandje voor het baasje met ook een Zwarte Agaat. Zo zijn jullie helemaal perfect op elkaar afgestemd. Natuurlijk gelden de eigenschappen ook voor het baasje en werkt de steen kalmerend en zorgt voor geestelijke en emotionele rust en stabiliteit. Heeft een positieve werking op het immuunsysteem en stimuleert de stofwisseling.
 • Voor de donkere en eenzame nachten een zakje met Rozenkwarts knuffelsteentjes. Rozenkwarts in een ruimte plaatsen zorgt voor rust en harmonie en geeft een liefdevol en geborgen gevoel, ideaal dus om in de buurt van de slaapplaats (bijv. de bench) van de pup neer te leggen.
 • Zakje trommelstenen met Bergkristal en Rozenkwarts voor het maken van edelsteenwater. Het drinken van bergkristalwater brengt het lichaam van de hond in balans waardoor het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, maar kan ook helpen bij wagen- en zeeziekte. De Rozenkwarts helpt bij angsten en stress en vergemakkelijkt het alleen zijn. Doe de steentjes in een fles en vul deze vervolgens met water. Na 24 uur is het water klaar voor gebruik en kan de waterbak gevuld worden met dit water ( laat de steentjes in de fles zitten). Vul de fles steeds aan met vers water en zorg ervoor dat de steentjes nooit droog komen te staan.
 • Een lekkere traktatie voor uw pup.
 • Inclusief een kortingsbon die u recht geeft op een korting van 25% op de aanschaf van een nieuwe antiteken-, combi, of edelsteenband (1 jaar geldig) mocht u dit een leuk idee vinden als uw pup wat groter is.

 

De antitekenbandjes zijn voorzien van lange steldraden zodat deze voorlopig lekker kunnen meegroeien met de pup en indien u liever zelf een kleurtje wilt zoeken is dat uiteraard ook geen probleem. Gelieve de kleur van uw keuze dan te vermelden in het vakje "opmerking over de bestelling".

€ 39,95

 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Summer(Anti-tekenband gecombineerd met edelsteen)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren OD GroenCamo 40 en Goldenrot 58 gecombineerd met edelsteen naar keuze en 2 bronskleurige charms(hondenpootjes) in de band, basic afgewerkt met bijpassende kleur sluiting.  

€ 18,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Sky (Anti-tekenband gecombineerd met edelsteen)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Gun Grey 49 en  Silver 36 gecombineerd met edelsteen naar keuze, basic afgewerkt met bijpassende kleur sluiting.  

€ 17,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi band Milan (anti -tekenband rondgeknoopt gecombineerd met edelsteen).

Anti-tekenband van 4mm paracord rondgeknoopt in de kleuren bruin 9 en beige 4, met edelsteen naar keuze, zilverkleurige metalen ringen, bijpassende kleur sluiting  en 4 zilverkleurige metalen stoppers. 

€ 19,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band April (Anti-tekenband gecombineerd met een edelsteen naar keuze en een bergkristal)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren zwart 8 en bordeaux camo 44, afgewerkt met 2 zilverkleurige metalen ringen, v.v. een edelsteen naar keuze en een bergkristal.  Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Reflective

Anti-tekenband van 4mm paracord uitgevoerd in de kleur zwart met wit reflecterend materiaal, v.v. zwarte sluiting en luxe charm (hondenkopje) verwerkt in de band. Ideaal voor wandelingen op plekken met weinig verlichting of in het donker. Het materiaal in de band licht helder wit op als er licht op schijnt van bijvoorbeeld de koplampen van een auto of scooter .Leverbaar in de kleuren zwart, blauw,lichtgrijs of hot pink

€ 16,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Retro

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Bruin 9 en Zwart Oranje 6, v.v. 2 zilverkleurige ronde charms in retro stijl, sluiting in bijpassende kleur en v.v. metaalkleurige stoppers. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band de Gouden Driehoek Noah rondgeknoopt (Anti-tekenband van 4mm paracord gecombineerd met unieke combinatie van 3 edelstenen, bergkristal, rozenkwarts en amethist)

Anti-tekenband  rondgeknoopt gemaakt van 4mm paracord (kleuren 30 en 45) gecombineerd met 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen en de toegevoegde edelstenen 25cm bedragen.

€ 30,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band de Gouden Driehoek Bram rondgeknoopt (Anti-tekenband van 4mm paracord gecombineerd met unieke combinatie van 3 edelstenen, bergkristal, rozenkwarts en amethist)

Anti-tekenband  rondgeknoopt gemaakt van 4mm paracord in de kleuren DesertCamo 26 en Zwart 8 gecombineerd met 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen en de toegevoegde edelstenen 25cm bedragen.

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band de Gouden Driehoek Emma (Anti-tekenband van 2mm paracord gecombineerd met unieke combinatie van 3 edelstenen, bergkristal, rozenkwarts en amethist)

 Mooi smal anti-tekenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleur 335 en v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. Voor dit type bandje kunt u alleen kiezen uit  de kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 25,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Livia (extra dun paracord 2mm)

Mooi smal anti-tekenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleuren grijs 344 en roze 363 afgewerkt met zilverkleurige charms. Uitermate geschikt voor de wat kleinere hondjes, maar ook op de wat groter uitgevallen honden staat dit bandje prachtig. Voor dit type bandje kunt u alleen kiezen uit  de kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband June (extra dun paracord 2mm)

Mooi smal anti-tekenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleur bruin 345. Uitermate geschikt voor de wat kleinere hondjes, maar ook op de wat groter uitgevallen honden staat dit bandje prachtig. Voor dit type bandje kunt u alleen kiezen uit  de kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Venice(rondgeknoopt)

Anti-tekenband van 4mm paracord rondgeknoopt in de kleur grijs 15 en khaki 14 incl. 2 bronskleurige hondenpootjes in de band, bijpassende kleur sluiting en 4 ronde bronskleurige metalen charms als stoppers. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen en toegevoegde charms 25cm bedragen.

€ 18,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Dora

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren navy blue 28 en donker regenboog 39 met bijpassende kleur sluiting en zilverkleurige metalen stoppers. 

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband met gespsluiting

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleur Desert Camo 26 met verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 16mm breed. Deze anti-tekenband is ipv steldraden voorzien van een verstelbare gesp en is leverbaar in 1 kleur paracord naar keuzeDe biothane sluiting is leverbaar in de kleuren zwart, bruin, lichtgrijs, blauw, licht roze, donker roze en rood. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen 25cm bedragen.

Anti tekenband uitgevoerd met een verstelbare gespsluiting

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband met gespsluiting incl. 3 edelstenen Gouden Driehoek

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleur Dream Black50 met verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 16mm breed en v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. Deze anti-tekenband is ipv steldraden voorzien van een verstelbare gesp en is leverbaar in 1 kleur paracord naar keuzeDe biothane sluiting is leverbaar in de kleuren zwart, bruin, lichtgrijs, blauw, licht roze, donker roze en rood. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm de benodigde ruimte voor het aantal em-x kralen en de edelstenen 30cm bedragen.

Anti tekenband uitgevoerd met een verstelbare gespsluiting

€ 36,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband reflective met gespsluiting

Anti-tekenband met gespsluiting van 4mm paracord uitgevoerd in de kleur zwart met wit reflecterend materiaal Ideaal voor wandelingen op plekken met weinig verlichting of in het donker. Het materiaal in de band licht helder wit op als er licht op schijnt van bijvoorbeeld de koplampen van een auto of scooter. Leverbaar in de kleuren zwart, blauw,lichtgrijs of hot pink  De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen 25cm bedragen.

Anti tekenband uitgevoerd met een verstelbare gespsluiting

€ 23,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband extra breed 38mm incl. dubbele rij em-x kralen en gespsluiting

Anti-tekenband van 4mm paracord extra breed 38mm met dubbele rij em-x kralen in de kleuren Blauw 11 en Zwart/Grijs 5 met verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed. Deze anti-tekenband is ipv steldraden voorzien van een verstelbare gesp  De biothane sluiting is leverbaar in de kleuren zwart, bruin, lichtgrijs, kobaltblauw, marineblauw en rood. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen 25cm bedragen.

Anti tekenband uitgevoerd met een verstelbare gespsluiting

€ 32,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Tom (antitekenband gecombineerd met 3 edelstenen) extra breed 38mm incl. dubbele rij em-x kralen en gespsluiting

Antitekenband van 4mm paracord extra breed 38mm met dubbele rij em-x kralen( afgebeeld in de kleuren Calypso Blauw 54 met Goldenrot 58)  met verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed  v.v. 3 edelstenen naar keuze (indien u geen voorkeur aangeeft voor welke edelstenen u in de band verwerkt wilt hebben dan wordt deze band uitgeleverd met de 3 edelstenen Gouden Driehoek t.w. Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts) Deze combiband is ipv steldraden voorzien van een verstelbare gespsluiting  De biothane sluiting is leverbaar in de kleuren zwart, bruin, lichtgrijs, kobaltblauw, marineblauw en rood. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen 25cm bedragen.

Anti tekenband uitgevoerd met een verstelbare gespsluiting

€ 43,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band(antitekenband gecombineerd met 2 edelstenen) extra breed 38mm incl. dubbele rij em-x kralen en gespsluiting

Antitekenband van 4mm paracord extra breed 38mm met dubbele rij em-x kralen in de kleuren Turkoois 1 en Bruin 9 met verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed  v.v. een edelsteen naar keuze en een bergkristal.  Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal.  Deze combiband is ipv steldraden voorzien van een verstelbare gesp.  De biothane sluiting is leverbaar in de kleuren zwart, bruin, lichtgrijs, kobaltblauw, marineblauw en rood. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen 25cm bedragen.

Anti tekenband uitgevoerd met een verstelbare gespsluiting

€ 39,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Ibiza

Vrolijk, apart en kleurrijk. Anti-tekenband van 2mm paracord kleur rood en binnendraad 4mm paracord kleur rood met gekleurde kralen, rode sluiting en 2 charms(gekleurde hondenpootjes als stopper). 

€ 18,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Spring (Anti-tekenband gecombineerd met een edelsteen) van extra dun paracord 2mm

Mooi smal anti-tekenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleuren Fox Orange en GroenCamo 340 met edelsteen naar keuze. Uitermate geschikt voor de wat kleinere hondjes, maar ook op de wat groter uitgevallen honden staat dit bandje prachtig. Voor dit type bandje kunt u alleen kiezen uit  de kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Naam van uw hond toevoegen

Als u bij ons een anti-tekenband, combiband of edelsteenband bestelt heeft u de mogelijkheid om de naam van uw hond laten toevoegen.

De door u gewenste naam kunt u tijdens het besteltraject vermelden in het vakje "opmerking over de bestelling"

€ 2,50

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Elsa(rondgeknoopt)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Roze 24 en Zwart 8 met bijpassende kleur schuifsluiting en 4 charms(Hondenpootjes) als stopper. Deze exclusieve tekenband is v.v. extra zilverkleurige charms.  De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen en toegevoegde charms 25cm bedragen.

€ 20,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Skull

Stoere Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleur OD groen 38 uitgevoerd met 5 zilverkleurige metalen Skull charms en bijpassende kleur sluiting.

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Jenna

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren roze-neon blauw 20 en roze  24 met bijpassende kleur sluiting en 2 charms(gekleurde hondenpootjes) als stopper. 

€ 14,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Anti-tekenband Basic rondgeknoopt

Een basic bandje! Soms heeft een bandje geen sieraadjes, charms of opsmuk nodig en is het gewoon mooi in alle eenvoud. Uitgevoerd rondgeknoopt paracord 4mm dik in de prachtige kleuren Rood 27 en Zwart 8, maar is natuurlijk ook in een combinatie van  al onze andere beschikbare kleuren te maken.

€ 15,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi band Lisa (anti -tekenband rondgeknoopt gecombineerd met edelsteen naar keuze en een bergkristal).

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren zilver 36 en roze neon hemelsblauw 29 ,afgewerkt met zilverkleurige metalen ringen, transparante sluiting en 4 charms( hondenpootjes) v.v. een edelsteen naar keuze en een bergkristal.  Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal. De minimale nekomvang van uw hond moet voor deze band ivm het aantal benodigde em-x kralen en de toegevoegde edelstenen 25cm bedragen.

€ 26,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Combi-band Oliviera (Anti-tekenband gecombineerd met een edelsteen) van extra dun paracord 2mm

Mooi smal anti-tekenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleur blauw 365 en Mocca met edelsteen naar keuze. Uitermate geschikt voor de wat kleinere hondjes, maar ook op de wat groter uitgevallen honden staat dit bandje prachtig. Voor dit type bandje kunt u alleen kiezen uit  de kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.