EYE4DOGS

Halsbanden


De halsbanden die wij aanbieden worden gemaakt van Paracord en zijn leverbaar in diverse modellen. Al deze modellen variëren qua breedte, uitvoering, knooptechniek en het aantal  kleuren paracord wat in de halsband kan worden toegepast. De sluitingen van de halsbanden kunnen per model verschillen. De meeste modellen zijn voorzien van  een verstelbare  Biothane sluiting met gesp (breedte 16mm,19mm of 25mm afhankelijk van het model), sommige modellen hebben een verstelbare zachte halfcheck sluiting. Alle halsbanden worden op maat gemaakt zodat  uw hond verzekerd is van een halsband die perfect past.


Extra bestelinformatie:

 

Bij bestellen gelieve eerst de maat te kiezen (x small,small,medium,large, x large of xxlarge) waarbinnen de halsomtrek van uw hond valt ( zie hiervoor hoe meet ik de juiste halsomtrek?). Stel de halsomtrek van uw hond is 36cm, dan bestelt u het formaat medium(31-40cm). Vermeld deze halsomtrek(36cm) tijdens het besteltraject in het witte vlak "opmerking over de bestelling" in de winkelwagen, dan zorgen wij dat u uw precies op maat gemaakte halsband zo spoedig mogelijk geleverd krijgt.

 

Indien u  een andere kleur halsband wilt als afgebeeld  in de webshop, kunt u dit aangeven door tijdens het bestellen de door u gewenste kleur(en) in het witte vlak "opmerking over de bestelling" te vermelden. Kijk hier voor de op dit moment beschikbare kleuren paracord.

 

Detailfoto van paracord hondenhalsband

 

Als eea niet geheel duidelijk is of  u vragen heeft over de uitvoering,

kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen dmv het contact formulier of via info@eye4dogs.nl

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €49,00 en België vanaf €59,00Halsband met 3 edelstenen Max v.v. gespsluiting

Edelsteenhalsband van 4mm paracord 38mm breed met 3 edelstenen naar keuze in de band verwerkt, in de kleur bruin 9 en ocean blauw camo 18. Deze band(alle kleurcombinaties mogelijk) is voorzien van een verstelbare biothane gespsluiting zwart met een gesp van 19mm breed. De Biothane sluiting is leverbaar in de kleuren zwart, bruin, lichtgrijs, kobaltblauw, marineblauw en rood. 

Halsband Bram35mm breed v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed.

€ 36,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Halsband met 2 edelstenen en extra charms Max v.v. gespsluiting

Halsband van 4mm paracord 38mm breed met 2 edelstenen naar keuze en 5 extra charms in de band verwerkt, in de kleur lichtpaars 47.  Deze band(alle kleurcombinaties mogelijk) is voorzien van een verstelbare biothane gespsluiting lichtgrijs met een gesp van 19mm breed. De Biothane sluiting is leverbaar in de kleuren zwart, bruin, lichtgrijs, kobaltblauw, marineblauw en rood. 

Halsband Bram35mm breed v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed.

€ 35,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Halsband Ocean type 2 met gespsluiting (gecombineerd met een Bergkristal en een edelsteen naar keuze)

Eenvoudige  halsband  van 4mm paracord,  19mm breed in de kleuren Roze 24 en Roze Camo 23  v.v. verstelbare biothane sluiting incl. gesp 16mm breed. De halsband is v.v. een Bergkristal en een edelsteen naar keuze. Deze halsband is leverbaar in al onze kleuren paracord en te combineren met verschillende kleuren biothane voor de gespsluiting.

€ 22,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Halsband Fleur met gespsluiting

Halsband van paracord 45mm breed in de kleuren blauw 1 en zwart/rood 7  v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed(alle kleurcombinaties mogelijk).

Halsband Fleur 45mm breed v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed.

€ 29,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum: 8-10 werkdagen

Halsband Festival met gespsluiting

Halsband van paracord 33mm breed in de kleur Regenboog 30 v.v. verstelbare biothane sluiting kleur rood incl. gesp 16mm breed(alle kleurcombinaties paracord mogelijk).

Halsband Bram35mm breed v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed.

€ 27,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum: 8-10 werkdagen

Halsband Ocean type 2 met gespsluiting

Eenvoudige  halsband  van paracord  19mm breed in de kleur Bordeaux Camo 44 v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 16mm breed (Deze band wordt gemaakt in één kleur paracord naar keuze)

Halsband Tom 30mm breed v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed.

€ 15,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Set Ocean type 2 bestaande uit halsband met gespsluiting en anti-tekenband rondgedraaid

Mooie set bestaande uit eenvoudige  halsband  van paracord  19mm breed in de kleur Bordeaux Camo 44 v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 16mm breed (Deze band wordt gemaakt in één kleur paracord naar keuze) en anti-tekenband rondgedraaid in de kleuren Bordeaux Camo 44 en Lichtgrijs 15 (Deze band wordt gemaakt in max. 2 kleuren paracord naar keuze)

Halsband Tom 30mm breed v.v. verstelbare biothane sluiting zwart incl. gesp 19mm breed.
€ 31,90

€ 27,10

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Halsband Alcor met halfchecksluiting incl. 2 edelstenen en em-x keramische kralen

Halsband van 4mm paracord extra breed 38mm met dubbele rij em-x kralen in de kleuren Rainbow 61 en Roze 24 v.v. een edelsteen naar keuze en een bergkristal.  Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal. De band is voorzien van een verstelbare zachte halfcheck sluiting met ringen in de kleur rose goud.

Anti tekenband uitgevoerd met een verstelbare gespsluiting

€ 38,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:4-5 werkdagen

Halsband Alcor met halfcheck sluiting

Halsband van paracord 38mm breed in de kleuren blauw 28 en khaki 10 v.v. verstelbare zachte halfcheck sluiting zonder stopje (afgebeeld model is Small)

Halsband Alcor 38mm breed in de kleuren zwart en wit v.v. verstelbare zachte halfcheck sluiting met stopje.

€ 26,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum: 8-10 werkdagen

Wij spannen  ons in om de producten zo nauwkeurig en compleet mogelijk op onze website weer te geven. De aard van onze producten brengt echter met zich mee dat er sprake kan zijn van kleine (kleur)verschillen tussen de weergave van producten op de website en het product zoals aan u geleverd.

Tevens willen wij benadrukken dat onze producten voldoen aan de kwaliteit die je mag verwachten bij normaal gebruik maar niet zijn ontwikkeld om honden

in bedwang te houden of te trainen. Wij verzoeken u om zich  hiervoor tot gespecialiseerde fabrikanten te wenden.