EYE4DOGS

Halsbanden met helende edelstenen


Honden en edelstenen.

Hoewel edelstenen, behalve als sieraad, al in de oudheid gebruikt werden vanwege hun helende eigenschappen, ontdekken steeds meer mensen opnieuw dat het zelfhelend  vermogen van edelstenen een goed hulpmiddel kan zijn om gezondheidsklachten of problemen te verminderen of te verzachten. Dit geldt ook voor dieren, honden en edelstenen gaan dan ook  heel goed samen. Honden zijn namelijk  veel gevoeliger voor de  werking van edelstenen dan mensen, wat betekent dat honden juist heel veel baat kunnen hebben bij het dragen van edelstenen. In onze webshop bieden wij u daarom een aantal  geselecteerde edelstenen aan, verwerkt  in een sierlijke halsband van paracord, leverbaar in tal van kleuren en vele uitvoeringen. 

Meer informatie over de werking van edelstenen bij honden vindt u hier.

Als u  wil weten uit welke edelstenen u kunt kiezen en wat ze eventueel voor uw hond kunnen betekenen kijkt u hier.


Extra bestelinformatie:

Bij bestellen gelieve de maat te kiezen (xsmall,small,medium,large, x large of xxlarge) waarbinnen de halsomtrek van uw hond valt ( zie hiervoor hoe meet ik de juiste halsomtrek?). Stel de halsomtrek van uw hond is 26cm, dan bestelt u het formaat small(21-30cm).

Voor het bepalen welke edelstenen u kunt toepassen kijkt u hier

Vermeld zowel halsomtrek(in dit geval 26cm) als uw steenkeuze tijdens het besteltraject in het witte vlak "opmerking over de bestelling" in de winkelwagen, dan zorgen wij dat u uw op maat gemaakte band zo spoedig mogelijk geleverd krijgt . 

 

Al onze halsbanden worden op bestelling gemaakt, zijn leverbaar in 1 of 2 kleuren paracord naar keuze en zijn voorzien van extra steldraden.

Indien u  een andere kleur paracord of edelsteen wilt als staat afgebeeld  in de webshop, kunt u dit aangeven door dit tijdens het bestellen in het witte vlak "opmerking over de bestelling" te vermelden.

  

Als eea niet geheel duidelijk is of  u vragen heeft over de uitvoering,

kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen dmv het              contact formulier of via info@eye4dogs.nl                                                   

    Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf €45,00 en België vanaf €59,00


Halsband Santa Claus met edelstenen

Edelsteen halsband van 4mm paracord in de kleuren Santa Claus, Sea Green en Red Chili. Ook voor de hond dit jaar een prachtig kerstjuweel. Dit kerstbandje is uitgevoerd in de ultieme kerstkleuren, voorzien van twee echte rozenkwartsstenen en staat iedere hond prachtig. De rozenkwarts is de steen van de liefde en wordt van oudsher cadeau gegeven aan diegene waar je veel van houdt. De rozenkwarts creëert een zachte sfeer, bevordert een liefdevolle relatie en geeft een beschermend en veilig gevoel. De perfecte steen dus in deze lastige tijd en daarom geven we er voor het baasje een gratis(zolang de voorraad strekt) rozenkwarts armbandje bij. Alles wordt verpakt in een feestelijke cadeauverpakking, dus ook nog eens leuk om cadeau te geven.

€ 18,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband met edelsteen model Amor(extra dun paracord 2mm)

Edelsteen Halsband van 2mm paracord in de kleuren Rood en Mocca met edelsteen naar keuze. Afgewerkt met bijpassende kleur sluiting en gekleurde hondenpootjes als stoppers. Voor dit type bandje kunt u kiezen uit alle kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 11,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband met edelsteen model Flox(extra dun paracord 2mm)

Edelsteen Halsband van 2mm paracord in de kleuren Zwart 341 en Desert Camo 318 met edelsteen naar keuze. Afgewerkt met 2 hondenpootjes in de band, bijpassende kleur sluiting en rvs ringen als stoppers. Voor dit type bandje kunt u kiezen uit alle kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 11,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband rondgedraaid met een unieke combinatie van 3 edelstenen model Dream

Edelsteenband gemaakt van 4mm  paracord in de kleuren Mint 57 en Dream Brown 51  afgewerkt met bijpassende kleur sluiting en 2 charms, v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal.(Ook leverbaar in andere kleuren paracord 4mm)

€ 20,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband met edelsteen model Joy

Edelsteen Halsband van 4mm paracord in de kleuren zwart 8 en roze 24 met edelsteen naar keuze. Afgewerkt met 2 zilverkleurige charms, bijpassende kleur sluiting en zilverkleurige stoppers.(Ook leverbaar in ander kleuren 4mm paracord)

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband met edelsteen model Ceder

Edelsteen halsband van 4mm paracord in de kleuren OD Groen 38 en Okergeel 56 met edelsteen naar keuze en 2 gekleurde hondenpootjes in de band verwerkt. Afgewerkt met bijpassende kleur sluiting en 2 metalen ringen.(Ook leverbaar in andere kleuren 4mm paracord)

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband (extra dun paracord 2mm) met edelsteen model Fleur (Edelsteenband gecombineerd met een edelsteen naar keuze en een bergkristal)

Edelsteen halsband van 2mm paracord in de kleuren Blauw 365 en Regenboog 330 v.v. een edelsteen naar keuze en tevens een bergkristal. Incl.  1 extra gekleurde bead in de band en 2 in de steldraden en bijpassende kleur sluiting. Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal.  Voor dit type bandje kunt u kiezen uit alle kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 16,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband Golden Triangle (extra dun paracord 2mm) met een unieke combinatie van 3 edelstenen.

Mooi smal edelsteenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleur 326 en v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. Voor dit type bandje kunt u kiezen uit alle kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband Fall met een unieke combinatie van 3 edelstenen.

Edelsteenband gemaakt van 4mm  paracord in de kleur Calypso Blauw 54 afgewerkt met bijpassende kleur sluiting en 2 charms(pootafdrukjes), v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal.(Ook leverbaar in andere kleuren paracord 4mm)

€ 19,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband Delhi (extra dun paracord 2mm) met een unieke combinatie van 3 edelstenen

Mooi smal edelsteenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleur 341 zwart, afgewerkt met bijpassende kleur sluiting, 4 extra bronzen beads in de band en 2 in de steldraden, v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal. Voor dit type bandje kunt u kiezen uit alle kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 20,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband met edelsteen model Autumn (Edelsteenband gecombineerd met een edelsteen naar keuze en een bergkristal)

Edelsteen halsband van 4mm paracord in de kleuren Grey 52 en Magenta 55 v.v. een edelsteen naar keuze en tevens een bergkristal. Afgewerkt met bijpassende kleur sluiting en rvs ringen. Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal.  (Ook leverbaar in andere kleuren 4mm paracord).

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband(extra dun paracord 2mm) met edelsteen model Dahlia (Edelsteenband gecombineerd met een edelsteen naar keuze en een bergkristal)

Edelsteen halsband van 2mm paracord in de kleuren 306 en Mocca  v.v. een edelsteen naar keuze en tevens een bergkristal. Afgewerkt met bijpassende kleur sluiting en zilverkleurige ringen. Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal. Voor dit type bandje kunt u kiezen uit alle kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband(extra dun paracord 2mm) met edelsteen model Daisy (Edelsteenband gecombineerd met een edelsteen naar keuze en een bergkristal)

Edelsteen halsband van 2mm paracord in de kleuren Roze 363 en Paars  v.v. een edelsteen naar keuze en tevens een bergkristal. Afgewerkt 5 extra beads in de band, bijpassende kleur sluiting en rvs ringen. Bergkristal versterkt de werking van de andere edelsteen die u kiest en is met elke edelsteen te combineren. Bergkristal werkt vitaliserend en is zeer geschikt voor honden die wat meer energie kunnen gebruiken. Dieren die last hebben van reisziekte kunnen veel baat hebben bij Bergkristal. Voor dit type bandje kunt u kiezen uit alle kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 17,45

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband met edelsteen model Spring

Edelsteen Halsband van 4mm paracord in de kleuren paars 21 en regenboog 30 met edelsteen naar keuze. Afgewerkt met zilverkleurige charms, bijpassende kleur sluiting en zilverkleurige stoppers. (Ook leverbaar in andere kleuren 4mm paracord)

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband met edelsteen model Noortje

Edelsteen Halsband van 4mm paracord in de kleuren donkergrijs 10 en khaki 14 met edelsteen naar keuze. Afgewerkt met zilverkleurige metalen ringen, bijpassende kleur sluiting en zilverkleurige stoppers.(Ook leverbaar in andere kleuren 4mm paracord)

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband regenboog voor katten met unieke combinatie van 3 edelstenen

Anti-tekenband speciaal voor katten gemaakt van 2mm dik paracord voorzien van breeksluiting die losschiet indien uw kat ergens achter blijft haken, v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal.(Ook leverbaar in andere kleuren paracord 2mm). Niet geschikt voor honden.

€ 20,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband voor katten met unieke combinatie van 3 edelstenen

Anti-tekenband speciaal voor katten gemaakt van 2mm dik paracord voorzien van breeksluiting die losschiet indien uw kat ergens achter blijft haken, v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal.(Ook leverbaar in andere kleuren paracord 2mm). Niet geschikt voor honden.

€ 20,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Reinigings/Oplaadset voor edelstenen bestaande uit Hematiet + Bergkristal

Set bestaande uit 100gram Hematietsteentjes en 75gram Bergkristal. Door uw edelstenen een aantal uren of beter nog een hele nacht op een bedje van Hematiet steentje te plaatsen worden deze diep gereinigd en ontladen. De Hematietsteentjes absorberen de negatieve energie en laten deze afvloeien. De Hematietsteentjes zijn zelfreinigend en zullen dan ook niet snel "vol" raken . Heeft u echter het gevoel dat deze toch zelf even gereinigd moeten worden, doordat de steentjes b.v. wat doffer gaan worden, leg ze dan een half uurtje op aarde of spoel ze schoon onder de kraan. Daarna wel goed afdrogen, omdat ze anders door het hoge ijzergehalte kunnen gaan roesten.

Door vervolgens de edelstenen na het reinigen en ontladen een aantal uren op een bedje van Bergkristal te plaatsen, worden ze weer opgeladen en zijn weer klaar voor gebruik. Zowel de Hematiet- als de Bergkristalsteentjes liggen graag in een glazen schaaltje en kunnen na gebruik weer worden bewaard in hun eigen zakje.

€ 14,50

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Bergkristal voor het maken van edelsteenwater en het opladen van edelstenen.

Oplaadmix van getrommeld Bergkristal, te gebruiken voor het opladen van de edelstenen die zijn verwerkt in onze combi- en edelsteenbanden en voor het maken van edelsteenwater voor uw hond. De oplaadstenen worden (verpakt per 50 gram of 100 gram en exclusief fles) geleverd in een fluwelen opbergzakje inclusief een gebruiksaanwijzing en zijn onbeperkt bruikbaar.  

€ 5,95

 • Beschikbaar
 • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Al onze halsbanden met edelstenen en combi-banden zijn ook  te bestellen in een door uzelf gekozen combinatie van 1 of 2 kleuren paracord.

Kijk hier voor de beschikbare kleuren