EYE4DOGS

Black Friday aanbiedingen


Black Friday deals

Onze 4 populairste banden zijn nu in de Black Friday aanbieding met een korting van -25%

Een uitgelezen kans om super voordelig een antitekenband, combiband of edelsteenband uit te proberen of misschien zelfs wel cadeau te geven.

Natuurlijk kunt u ook bij deze aanbieding de kleuren en in het geval van de de combi- en edelsteenband zelf de edelstenen kiezen.

Deze aanbieding is geldig van Woensdag 24-11-21 tot en met Zondag 28-11-21.


Anti-tekenband June Black Friday

Mooi smal anti-tekenbandje gemaakt van 2mm  paracord in de kleur bruin 345. Uitermate geschikt voor de wat kleinere hondjes, maar ook op de wat groter uitgevallen honden staat dit bandje prachtig. Voor dit type bandje kunt u alleen kiezen uit  de kleuren van extra dun paracord 2mm die staan vermeldt bij materialen en kleuren  (Tijdens het besteltraject gewenste kleur svp aangeven in het vakje "opmerking over de bestelling") De steldraad van 4mm wordt uitgevoerd in een bijpassende kleur.

€ 14,45

€ 10,85

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Combi-band Sky Black Friday (Anti-tekenband gecombineerd met edelsteen)

Anti-tekenband van 4mm paracord in de kleuren Gun Grey 49 en  Silver 36 gecombineerd met edelsteen naar keuze, basic afgewerkt met bijpassende kleur sluiting.  

€ 17,45

€ 13,10

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Anti-tekenband Cannes(rondgeknoopt) Black Friday

Anti-tekenband van 4mm paracord rondgeknoopt in de kleur Blauw 11 en ZwartGrijs 5 met zilverkleurige metalen ringen, bijpassende kleur sluiting en 4 Charms (Hondenpootjes).  

€ 15,95

€ 11,95

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-4 werkdagen

Halsband Fall Black Friday met een unieke combinatie van 3 edelstenen.

Edelsteenband gemaakt van 4mm  paracord in de kleur Calypso Blauw 54 afgewerkt met bijpassende kleur sluiting en 2 charms(pootafdrukjes), v.v. 3 edelstenen, namelijk Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts, ook wel genoemd de Gouden Driehoek. Deze 3 edelstenen kunnen probleemloos samen gedragen worden, versterken elkaars energie en zijn op hun sterkst in elkaars gezelschap. De Gouden Driehoek zorgt voor vermindering van stress, angst, onrust en ongewenst gedrag wordt minder of verdwijnt soms helemaal.(Ook leverbaar in andere kleuren paracord 4mm)

€ 19,95

€ 14,95

  • Beschikbaar
  • Verzenddatum:2-4 werkdagen